Wholesale cheap ray ban sunglasses online

Shop online wholesale ray ban sunglasses,we have a huge selection for cheap ray ban sunglasses,quality to promise,you can choice your favorite sunglasses here.

Daniel FINE universitetsbyen, en junior på Wharton School, University of Pennsylvania ,, 20, er lagets broderlig kjærlighet, fin Cos. Og Millennium Foundation grunnlegger og CEO. I fjor startet han et glass -U, solbriller selskap. Entreprenører 'Organization, sa at han var en av 30 unge gründere tidligere verdensrankingen. Han planlegger å lansere neste år et firma som heter dose.
Q: Hvordan kommer du opp med ideen om glass -U?
A: Min bror Jack ble ray ban sunglasses wholesale diagnostisert med type 1 Juvenile Diabetes da jeg var 11, lanserte vi et team av broderlig kjærlighet, en nonprofit dedikert til å redde liv og finne en kur. Gjennom vår pengeinnsamling, er ett initiativ kalt "cross mot diabetes," Vi selger klær, som er en del av dynamikken.
Q: hvordan glass -U komme i gang?
A: Vi er et banebrytende Wharton starte programmet høsten 2012, er det bare én av en lavere semester. [Programmet hjelper studentene bygge opp virksomheten Payne. ]
Q: Og BIZ modus?
A: Vi har tre linjer helt foldet solbriller: den originale, som ikke er for deres logo design; mainstream, det er skoler, lag og event flagg og autorisert til 185 universiteter og musikkfestivaler som Lollapalooza og Rose Bowl hendelsen, og skikk, som ønsker sin egen logo eller merkevare solbriller selskaper.
Q: Hva er bidraget wholesale ray ban sunglasses fra høyest inntekt segmentet?
A: Våre tilpassede [Engros] linjer utgjør den største andelen av inntektene. Vi har også etablert vår GURU nettverk, som er våre campus distribusjonskanaler, har vi 82 studentrepresentanter på campus.
Q: Hva er kostnaden av solbriller?
A: $ 9.95 direkte til forbrukerne, tilpasset halvdel.
Q: Forskjellen med andre solbriller glass -U?
A: Vi har ofte blitt sammenlignet med meg forbudet, som også kastet seg, men vi bruker $ 165 briller kapasiteten på skolen er et godt tegn. Vi har konkurrenter, men nylig solgt for det dobbelte av det wholesale ray bans vi gjør.
Q: Hvem er den typiske kunden for glass -U solbriller?
A: Studentene er vårt mål, men barna elsker dem, min mor og besteforeldre kjøpe våre originaler.
Q: Hvor er de selger?
A: Den elektroniske Glass-U.com, på universitetsområder, og vi snakker om de store butikkene.
Q: Ansatte?
A: Five, enten heltid eller deltid. Det har blitt en kreditt klasse er utformet slik at studentene til å jobbe med oss.
Q: Fortell meg å ta.
Sv: Dette er som ray ban wholesaleeier dose i henhold til blodglukosenivåer, hvor mye karbohydrater de spiser diabetikere applikasjoner. Søknaden er å forenkle saksbehandlingen, noe som gjør det sikrere. Min bror er den tredje co-grunnlegger, co-grunnlegger og applikasjoner som utvikles.
Fancy solbriller må gå av, som skrek og pekte en lekepistol, som om det var virkelige barn.

Men ungdomsidretten 200 yuan merkevare tone vil ikke ta dem. Ikke uten kamp.

Så, er kampen at det kom til et punkt i går morges bris Avenue og McClellan Street i South Philadelphia.

Faktisk, ifølge wholesale sunglasses ray ban politiet, er dette en duell. Selv om unge mennesker som ønsker å stjele brillene har en lekepistol, som bruker briller har en ekte pistol gutt.

Toy pistol wielder, Kareem Playboy Gold Street, nær Morris, 16, mistet livet.

Bullet venstre side og bak på revet Dandy andre ungdommer, kanskje like etter offeret realiserte sin dårskap og prøvde å rømme. Skyting ved University of Pennsylvania Hospital, døde han i det 27. minutt etter å ha blitt anmeldt til politiet.

Leken pistolen ble funnet på åstedet.

Politiet senere avhørt de unge ray bans wholesale som kan ha blitt skutt, sies å være 15 eller 16, men han ble løslatt sent i går kveld. Pistolen brukes i drapene ble funnet bak huset hans, opplyser politiet.

Som sett i: